2009

Ferniseringen i Valby


Her et billeder fra Ferniseringen hvor der også udstilles flotte siluetter af Hanne-Tove Hæklund, Billeder af Lis Graae, Dortea Olsen og René Nielsen

Her var mit bord med glasting lavet af bullseyeglas
0 Comments

Udstilling i Valby

Udstiller glas igen i December 2009 til Januar 2010 i Valby hos Netværk for ældre : Vigerslevvej 54B, Valby. Der er fernisering Søndag den 6.12 kl. 13-15. Udover glas vil der være malerier og skulpturer udført af andre kunstnere.
Udover fade og skåle vil der forhåbentlig være flere juletræer og smykker til selve ferniseringen.
0 Comments

Udstillingen slut og genstandene hjemme igen

De øverste er de to skåle jeg havde med.De nederste har Jens lavet. Der var faktisk flere positive tilkendegivelser til ferniseringen og ved afhentningen.trekantsfad gul og grøntfrugtskålTux
0 Comments

Art clay Silver i mikroovn

I dag brændt glas med sølv i mikroovn. Det gik fint- 500 W skal det have til det har lyst fra mikroovnsindsatsen i ca 2 min. Det tager ca 15 min ialt.
0 Comments

Udstilling

Hørsholm udstillingen i september. Deltager med glasfade. http://www.horsholm.dk/KulturFritid/Hoersholm_Udstillingen/H%C3%B8rsholm+udstillingen+2009.htm.
0 Comments

Ferie

Vores ferie, især min, er gået med at brænde glas og at lære ovnen at kende. Det er meget lærerigt, men tager tid at se resultaterne, fordi ovnen næsten er ca 36timer om en brænding, incl afkøling af glasset. Min første slumpning af dybt fad var lidt mislykket, idet det skred for langt ned i formen- men resultatet er alligevel interessant. Næste gang skal temperaturen reguleres ned.
0 Comments

Ovnen

Så kom ovnen endelig langt om længe. Jeg fik Espergærde Flyttefirma til at flytte den ind. Den vejer ca 230 kg.
0 Comments

Ny mikroovnsindsats

Forleden dag bestilte jeg en ny indsats til at brænde glas i mikroovn. Selv om jeg har bestilt en stor glasovn , synes jeg det ville kunne være rart, at kunne lave smykker og prøver i mikroovnen, da det er meget hurtigere at se et resultat. Efter en times afkøling kan man se resultatet. Desuden skulle den kunne bruges til at brænde art clay silver i kombination med glas.
0 Comments

Art Clay Silver

Jeg venter stadig på ovnen. Intet hørt. I mellemtiden har jeg lavet et par smykker færdig som jeg var begyndt på på kurset i februar, samt lavet et par nye. Jeg har lavet et fotoserie omkring brænding og polering så godt jeg kunne med 2 hænder.
0 Comments

Oprettet "Art Clay Silver" -gruppe på 24.dk

Jeg har I går oprettet en gruppe om Art Clay Silver på 24.dk. Der er allerede 10 medlemmer.
0 Comments

Forum på 24.dk

Jeg har nogen tid fulgt med på www.24.dk i Gruppen Glas-kunstnere og har meldt mig ind. Her finder jeg mange nyttige oplysninger om glasfusing.
0 Comments

Ovn Bestilt

Nu har jeg jeg bestilt en ovn til Glasfusing, en Nabertherm MF 140. Skulle ankomme i uge 21 eller uge 22.
Læs om den her:
http://www.nabertherm.dk/produkte/details/dk/artscrafts_glasperlenkuehlofen
0 Comments

Velkommen til min blog

Jeg er lige blevet færdig med min nye hjemmeside lavet i Rapid Weaver. Her vil jeg skrive hvis jeg oplever noget nyt, især med hensyn til glas og sølv.
0 Comments